duminică, 2 octombrie 2016

#razboiulsexelor

O carte care contine mult adevar :)

O carte care descrie situatia in care am ajuns la momentul acesta, in care femeile s-au masculinizat iar barbatii, efeminat.

E o realitate trista, cel mai grav lucru fiind legat de femei. Multe si-au pierdut feminitatea si cel mai grav dupa parerea mea, au ajuns sa se comporte asemenea barbatilor intr-o relatie.
Despre asta vorbeam cu un amic, care locuieste de ceva vreme in Londra si care imi spunea cum si acolo barbatii au inceput sa 'imprumute' din stilul de imbracat al femeilor, pantalonii stramti mai exact.

Nu critic pe nimeni dar, cum te astepti tu ca barbat ca o femeie sa te respecte si sa te considere dezirabil in momentul in care tu te prezinti in fata ei purtand haine care se aseamana cu cele din garderoba ei?



Pe de alta parte, vorbeam despre atitudinea barbatilor in ce priveste relatia cu femeile si ii povesteam cum multi barbati de la noi asteapta sa fie ei curtati, mai rau ca femeile :) Ii povesteam cum am aflat ca femeia este cea care 'ar trebui' in viziunea unui asemenea barbat sa fie cea care il cauta pe el iar el sa fie cel care doar accepta ce i se intampla.

Astfel ma gandeam la genul de relatii care se poarta pe la noi, care nu sunt neaparat de cea mai buna calitate, este vorba despre acelea in care 2 oameni intra de teama de a nu fi singuri, de a nu fi judecati de catre societate din simplul fapt ca nu sunt intr-o relatie. Din aceasta cauza pornesc si cele mai mari dezamagiri si frustrari si, din astfel de relatii ies barbatii care isi jura sa nu se mai implice in vreo alta relatie cu o femeie.

Trist nu?

Ce ramane de facut?

Hai sa nu mai gandim atat de mult :D Sa lasam viata si destinul sa-si faca treaba, doar nimic nu este intamplator.

Cel putin in cazul meu, toate lucrurile frumoase si interesante care mi s-au inatmplat pana acum s-au datorat faptului ca m-am lasat dusa de val in anumite momente, fara sa ma cramponez foarte tare de eveniment, fara sa-i fac vreo analiza SWOT :D
Astfel, si in ziua de azi imi amintesc cu atata placere de niste intamplari si ma felicit ca nu m-am gandit atat de mult inainte sa le las pur si simplu sa se intample.

O sa zici ca ne diferentiem de animale prin judecata (gandire). De acord dar, uneori sa gandesti prea mult chiar strica :) si sunt convinsa ca ai trecut prin atatea situatii simpatice in viata ta de care acum iti aduci aminte cu atata placere si nu regreti niciun moment faptul ca lucrurile au iesit asa, ca doar de n-ar fi nu s-ar povesti :)

Deci, nu mai incerca sa controlezi tot ce ti se intampla si fii mai increzator/increzatoare ca totul se intampla cu un motiv ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu