vineri, 19 august 2016

Rihanna, diva (dez)amagitoare

Cu 4 zile in urma a avut loc eveimentul anului la Bucuresti si anume, Rihanna a cantat la Bucuresti pentru prima oara. Presa a vuit bineinteles legat de mult asteptatul eveniment, dat fiind ca urma sa ne (in)cante frumoasa mulatra care, se spune, a inspirat o generatie intreaga. 

Stiu ca mi-as fi dorit si eu sa iau parte la acest eveniment doar ca, asa cum se spune, nu s-au aliniat planetele :)

Dupa ce a trecut aceasta importanta data din calendar si starul international a procedat conform contractului, presa, online indeosebi, a vuit despre  faptul ca prestatia renumitei cantarete a lasat de dorit fata de ce se astepta lumea sa vada si sa auda. 

Deci, ce intelegem de-aici? 

Promovarea unui  personaj public poate fi intr-atat de mare si implicit inselatoare incat ajungi sa-ti doresti sa vezi si sa asculti ceva ce poate exista doar in inchipuirea ta (adica indus/construit de catre media), ca si utilizator de youtube sau ascultator de radio pentru ca CD-uri nu prea se mai folosesc. 

Ideea este ca media de peste ocean si nu numai au transformat-o practic pe Rihanna intr-un fenomen, publicand diverse povesti, prezentand-o in videoclipuri sau la radio intr-un anumit fel. Ei bine, fanii ei s-au convins cam despre ce e vorba pe 14 august cand au avut ocazia sa-si vada idolul in carne si oase, sau cine a platit bilet langa scena ca sa aiba cea mai buna vizibilitate. 

Vorbind despre vizibilitate, am citit de faptul ca Rihanna a fost cumva iritata de faptul ca cei aflati la concert au preferat sa o priveasca mai mult prin ecranele telefoanelor decat live (doar pentru asta venise fata, nu?) si, la un moment dat, ar fi facut o glumita referitoare la acest 'tip' de a merge la un concert. Ce pot sa spun, la treaba asta a avut dreptate :)

Revenind la subiect, o alta explicatie pentru prestatia sub asteptari de care a dat cantareata dovada poate fi considerata si ca lipsa de interes din partea Rihannei. In fond ea stie ca a devenit un star despre care vorbeste toata lumea si, vezi Doamne, nu mai este atat de motivata sa faca lucrurile ca la carte. 

Ei bine, cand se anunta ca vine sa performeze un artist pe care tu il indragesti normal ca nu poti sa prevezi cum se va comporta acesta la locul faptei in schimb, tu ca spectator daca tot ai platit un bilet (si nu unul ieftin) lasa telefonul deoparte si profita de prezenta acestuia din fata ta. Doar de-asta ai cheltuit acea suma frumusica de bani, nu?

Atunci distreaza-te frumos si live la urmatorul concert la care planuiesti sa mergi ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu